Ghiveci de legume

de aziz in Mancaruri de legume, 8 Mar 2011 | 10813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ardei gras rosu
  • un dovlecel verde
  • bete de telina
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • o rosie
  • usturoi dupa gust
  • patrunjel verde
  • 3 linguri pasta de tomate
  • o mina de mazare(eu nu am avut)
  • sare ,piper, supa instant de legume
  • frunze de dafin
  • o lingurita seminte de marar
  • o mina varza rosie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

se caleste ceapa intr-un pic de ulei, adaugam ardeiul gras taiat fisii,lasam impreuna cu capacul deasupra pina se inabusesc bine adaugam apoi restul de legume punem apa calda si potrivim de sare piper supa instant , frunze de dafin si seminte de marar.cind sint deja intrepatrunse bine adaugam pasta de tomate.mai lasam cam 15-20 minute si inchidem aragazul .pe parcurs se poate va fi nevoie sa mai adaugati apa.puteti deasemeni sa folositi ardei copti va avea un gust mult mai gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei crocanti